Quality Center Multiple Choice Questions-3

21) You can view a list of alerts for a ………… entity.
A) A test in the test plan tree or Test Grid
B) A test instance in the Execution Grid
C) None of above
D) Both A) & B)


22) A red flag indicates that the alert is.........
A) New
B) Old
C) Follow up
D) Urgent


23) A gray flag indicates that the alert ………..
A) New
B) has already been read
C) Follow up
D) Urgent


24) A follow up flag is specific to your user login name. Anyone else viewing the
record does not see your follow up alert.
A) True
B) False



25) Quality Center assigns the image a unique file name with a ..... extension.
A) .jpeg
B) .gif
C) .doc
D) .jpg


26) A ………..is a view of a Quality Center window with the settings you apply to it.
A) Personal View
B) My view
C) Favorite View
D) My QC View


27) You save favorite views in ........
A) Favorite folder
B) Personal folder
C) Both A) & B)
D) Public & Private folder


28) You can define the number of views displayed on the menu by setting the
…………….. parameter in the Site Configuration tab in Site Administration.
A) favorites
B) favorites_Depth
C) favorites_view
D) favorites_Path


29) The requirements specification workflow consists of the following:
A) Define Testing Scope, Create Requirements, Detail Requirements, Assign to
Releases, Analyze Requirements
B) Define Testing Scope, Detail Requirements, Create Requirements, Assign to
Releases, Analyze Requirements
C) Define Testing Scope, Create Requirements, Detail Requirements, Analyze
Requirements, Assign to Releases
D) Define Testing Scope, Create Requirements, Analyze Requirements, Detail
Requirements, Assign to Releases


30) Requirement topics are recorded in the Requirements module by creating a
A) Requirements cycle
B) Requirements tree
C) Requirements plan
D) Requirements module



21) D, 22) A, 23) B, 24) A, 25) D, 26) C, 27) D, 28) B, 29) A, 30) B

2 comments:

Evelin Harriet said...

Thank you for this valuable information. The information you shared is very interesting. Brave Technologies is an leading erp software development company in chennai.
enterprise resource planning chennai | web development company in chennai

ALINAAMEL said...

Interesting post! This is really helpful for me. I like it! Thanks for sharing!

suchmaschinenmarketing lüdenscheid