QTP Multiple Choice Questions - Set 5

41) Object Spy can be found in ........menu.
A) Tool
B) Tools
C) Task
D) Tasks

42) ............ displays the open documents side-by-side.
A) Tile Vertically
B) Tile Horizontally
C) Cascade
D) Tile Cascade

43) For opening the QuickTest Professional Help we can use.......
A) F3
B) F5
C) F1
D) F2

44) If QTP cannot find any object that matches the description, or if it finds more
than one object that matches, QuickTest may use the............mechanism to identify
the object.
A) Ordinal Identifier
B) Index Identifier
C) Smart Identification
D) Assistive Identification

45) You can configure the ........, ............ and ............
properties that QuickTest uses to record descriptions of the objects in your
application
A) mandatory, assistive, and ordinal identifier
B) mandatory, required, and ordinal identifier
C) smart, assistive, and ordinal identifier
D) Index, assistive, and ordinal identifier

46) The .......... property set for each test object is created and maintained by
QuickTest.
A) Run-Time Object
B) Test Object
C) Smart Identification Object
D) Assistive Object

47)You can access and perform ......... methods using the Object property.
A) Run-Time Object
B) Test Object
C) Smart Identification Object
D) Assistive Object

48) You can view or modify the test object property values that are stored with your
test in the .........
A) Information Pane
B) Data Table
C) Information Pane & Data Table Both
D) Object Properties & Object Repository dialog box.

49) You can retrieve or modify property values of the test object during the run
session by adding ..........statements in the Keyword View or Expert View.
A) GetROProperty & SetROProperty
B) GetTOProperty & SetTOProperty
C) GetTOProperty & SetROProperty
D) GetROProperty & SetTOProperty

50) If the available test object methods or properties for an object do not provide
the functionality you need, you can access ..............of any run-time object using
the Object property.
A) The internal methods and properties
B) The mandatory methods and properties
C) The selective methods and properties
D) The assistive methods and properties




41) B, 42) A, 43) C, 44) C, 45) A, 46) B, 47) A, 48) D, 49) B, 50) A

3 comments:

Marry07 said...

If you are looking for a job oriented practical based workday course syllabus curriculum at Workday training institutes in India then you are arrived at the right place called Workday training institutes in ameerpet because this institute is quite popular for this wonderful course not just in Workday training institutes in Jaipur and also proving job assistance for Workday training institutes in Pune.

Sahithya said...

Enroll today to get free access to our live demo session which is a great opportunity to interact with the trainer directly which is a placement based Salesforce training India with job placement and certification . Get salesforce training in affordable cost from a best computer institute.

Anitha said...

This article is really helpful for me. I am regular visitor to this blog. Share such kind of article more in future. Personally i like this article a lot and you can have a look at my services also: I was seriously search for a Salesforce training institutes in ameerpet which offer job assistance and Salesforce training institutes in Hyderabad who are providing certification material. It's worth to join Salesforce training institutes in India because of their real time projects material and 24x7 support from customer desk. You can easily find the best Salesforce training institutes in kukatpally kphb which are also a part of Pega training institutes in hyderabad. This is amazing to join Data science training institutes in ameerpet who are quire popular with Selenium training institutes in ameerpet and trending coureses like Java training institutes in ameerpet and data science related programming coures python training institutes in ameerpet If you want HCM course then this workday training institutes in ameerpet is best for you to get job on workday.