QTP Multiple Choice Questions - Set 4

31) You can manage the test actions and the test or function library steps using the
... menu commands
A) File
B) Edit
C) Automation
D) Tools

32) To expand all the steps in the keyword view which option you would use from
the View menu.
A) Expand
B) Expand All
C) Expand Items
D) Expand Rows

33) What is the shortcut key to open a Step Generator.
A) F2
B) F5
C) F6
D) F7

34) Function Definition Generator in found in which menu option.
A) File
B) Tools
C) Insert
D) View

35) The shortcut keys for Record, Stop and Run respectively are
A) F3, F4, F5
B) F4, F3, F5
C) F4, F5, F3
D) F3, F5, F4

36) What is the shortcut key for opening an Object Repository.
A) Alt+R
B) Shift+R
C) Ctrl+R
D) Shift+O+R

37) Shortcut key to Insert/Remove a breakpoint is
A) F9
B) F8
C) Ctrl+b
D) Shift+b

38) .........runs only the current line of the script. If the current line calls a method,
the method is displayed in the view but is not performed.
A) Step Over
B) Step Out
C) Step Into
D) Step Till

39) .........runs only the current line of the script. When the current line calls a
method, the method is performed in its entirety, but is not displayed in the view.
A) Step Over
B) Step Out
C) Step Into
D) Step Till

40) What is the shortcut key to Clear all Breakpoints
A) Ctrl+Shift+F9
B) Shift+Ctrl+F9
C) Alt+Shift+F9
D) Alt+Ctrl+F9


31) B, 32) B, 33) D, 34) C, 35) A, 36) C, 37) A, 38) C, 39) A, 40) A

2 comments:

Evelin Harriet said...

Thank you for this valuable information. The information you shared is very interesting. Get your business to the next level in simple steps. We provides lowest price of erp software Software for our clients.
erp software in chennai | erp providers in chennai | online events registration

ALINAAMEL said...

Interesting post! This is really helpful for me. I like it! Thanks for sharing!

Webseiten Gestaltung L├╝denscheid